Pochoutkový rok
Recept na nejlepší palačinky podle cukráře Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Jestli si rádi k snídani, svačině nebo večeři občas rádi uděláte palačinky, pak byste měli zkusit ty od Josefa Maršálka. Za léta své praxe vychytal ten správný poměr surovin, aby se vám povedly. Recept na jeho palačinkové těsto pochází z Francie, z oblasti Bretaně.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Nejlepší ořechová bábovka podle cukráře Josefa Maršálka je od jeho babičky Boženky
Pochoutkový rok
-
Zapečené toasty s džemem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Vánočka je symbolem Vánoc i lidských hodnot. Víte, co znamená každý z devíti jejích pramenů?
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Tip Juliany Maškrtnice: Pro sladké zajděte do brněnské čokoládovny Choklid
Tip
-
Zkuste letos s kraslicemi experimentovat, radí Monika Brýdová
Dámská jízda
-
I jídlo má svůj čas. Žaludek je dobré připravit a vůně si...
Glosa Pavla Maurera
-
Jiří Macháček v Pochoutkách
Pochoutky na talíři