Pochoutkový rok
Proč do těsta nikdy nesmíte sníh z bílků došlehat, vysvětluje cukrář Josef Maršálek
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Při šlehání sněhu platí zlaté pravidlo: Úplně všude používáme sníh lehce nedošlehaný. S dvěma výjimkami, pokud pečeme sněhové pečivo (pusinky, laskonky, Pavlovu) nebo švýcarský bílkový krém, tam je třeba mít opravdu pevný nadýchaný sníh.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Co udělat, aby se nám mazanec v troubě povedl, radí cukrář Josef Maršálek
Pochoutkový rok
-
Pavla Bergmannová: I Čechy mohou ležet u moře
Ranní úvaha
-
Příměstské skiareály u České Třebové nabízejí plnohodnotné...
Česko – země neznámá
-
Pavel Kroneisl: Letošní zima na Šumavě
Rozhlasový sloupek
-
Kde bude voda? Dopady změn klimatu na Česko namodeluje nový superpočítač, říká šéf ČHMÚ
Interview Plus
-
V Bílé v Beskydech se na zimu připravili, teplé počasí je...
Křížem krajem
-
Sáňkování nevyšlo z módy, naopak se do ní vrací
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Zimní písně z oblasti country, folku a bluegrassu
Na cestě
-
Opravdové kamarády počítá na prstech jedné ruky. „Na prvním...
Olympijský rok