Pochoutkový rok
Proč do těsta nikdy nesmíte sníh z bílků došlehat, vysvětluje cukrář Josef Maršálek
Pochoutkový rok

Rádio vašeho kraje
Při šlehání sněhu platí zlaté pravidlo: Úplně všude používáme sníh lehce nedošlehaný. S dvěma výjimkami, pokud pečeme sněhové pečivo (pusinky, laskonky, Pavlovu) nebo švýcarský bílkový krém, tam je třeba mít opravdu pevný nadýchaný sníh.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
3 věci, díky kterým se vám vždy povedou plněné šátečky podle cukráře Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
-
Jogurtové knedlíky s jahodovým žahourem jsou nádherně vláčné a kloužou doslova samy do úst
Vaříme s Habadějem
-
Tradiční mramorovou bábovku upekla pro Vlastimila Harapese cukrářka Hana Šemíková
Pochoutky na talíři
-
V rodině Marie Kosové dobře znali nejen kardinálské řezy, ale i další recepty rakouské kuchyně
Příběhy z Vysočiny
-
Josef Maršálek: Do kuchyně stres nepatří
Blízká setkání
-
Pod čtyřmi vlajkami. Pozoruhodný příběh pražské židovské rodiny
Radiodokument
-
Kozlík lékařský smrdí jako kozel. Na psychiku a postcovidový syndrom je ale ideální
Kdo umí, ten umí
-
František Nepil. Vášnivý chalupář s bradkou, brýlemi a sametovým hlasem
Příběhy z kalendáře
-
Zimní bouřka v podkroví
Slow Radio
-
Rozchod: 1. díl
Rozchod