Pochoutkový rok
Práce plná dobrot. Čokolatiéři párují čokoládu s ovocem i vínem
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Čokoláda vybízí k experimentování. Lze ji kombinovat s ovocem, oříšky nebo bylinkami, vyrábí se z ní pralinky, lanýže a neodolatelné náplně. Čokolatiéři vymýšlí recepty nebo pracují s hotovou čokoládou, kterou používají třeba jako surovinu k dezertům i dekoracím. Milovaná dobrota se navíc krásně snoubí s alkoholem.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Škvarková bábovka od Jiřiny Horňákové
Pochoutkový rok
-
Od kakaového bobu až po tabulku. Michaela Dohnálková dohlíží na celý proces vzniku čokolády
Dopolední Region
-
Koku vystřídala v Kolumbii čokoláda
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Tvarohový (Míša) dezert ve skleničce
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Svatava Štětkářová - cukrářka
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Chcete zhubnout? Dejte si čokoládu
Jak to vidí...
-
Muzeum čokolády v Táboře vás ohromí čokoládovým vlakem i bustou postavy z Pirátů z Karibiku
Výlety
-
Zdravé kokosové kuličky
Vařte s námi