Pochoutkový rok
Povidla vyžadují čas, jejich příprava je ale překvapivě jednoduchá
Pochoutkový rok

Rádio vašeho kraje
Povidla patří mezi potraviny, které jsou v našem jídelníčku už od pravěku. Jejich příprava je zdlouhavá a zároveň jednoduchá. Jde vlastně o svařenou a scezenou ovocnou šťávu ze švestek, hrušek nebo jablek. A povidla rozhodně nesloužila jen k dochucování obilných kaší nebo pečiva.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Používáte při vaření jalovec, nebo kardamom? Jak s nimi naložit, radí Iva Hüttnerová
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Kimchi. Vyzkoušejte kvašenou exotiku z české zahrádky
Hobby magazín
-
Dobrota pro masožrouty: Vepřové na kmíně
Seriál týdne
-
Bylinkář radí, jak na domácí sirupy
Dopolední expres
-
Rostou ve vlhkém sklepě, ale restaurace za ně platí stovky...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Lidový lék ze slivovice. Valašský penicilin voní po medu a bylinkách
Pochoutkový rok
-
Zázvor mírní těhotenské nevolnosti a je mimořádně účinný v prevenci rakoviny
Přírodní lékárna
-
Křenové víno jako prevenci žlučníkových kamenů doporučuje bylinkářka
Co vás zajímá
-
Jak se bránit nachlazení? Cibuli strčte do ponožek a slupky z ní do čaje
Radioporadna
-
Borůvky jsou královny bobulovin
Náš host