Pochoutkový rok
Povidla vyžadují čas, jejich příprava je ale překvapivě jednoduchá
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Povidla patří mezi potraviny, které jsou v našem jídelníčku už od pravěku. Jejich příprava je zdlouhavá a zároveň jednoduchá. Jde vlastně o svařenou a scezenou ovocnou šťávu ze švestek, hrušek nebo jablek. A povidla rozhodně nesloužila jen k dochucování obilných kaší nebo pečiva.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Většina z nás by nedokázala v restauraci oloupat banán nebo pomeranč, jak popisuje Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Petr Borkovec: Georgíny
Ranní úvaha
-
Dagmar Ruščáková: Opojný podzim
Nedělní káva
-
Zachraňme jídlo! vyzývá Pavel Maurer
Glosa Pavla Maurera
-
V čem jsou jablka dobrá pro náš jídelníček
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou