Pochoutkový rok
Posluchačským receptem roku 2021 se stal kozičkový dezert z černého bezu a hrušek od Evy Mlčochové
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Za Evou Mlčochovou do Seloutek u Prostějova nás poslala porota Pochoutkového roku, abychom se naučili jednoduchý sladký dezert, a ještě k tomu plný zdraví prospěšných látek. Kozičkový dezert získal své jméno od plodů černého bezu, na Hané mu říkají „kozičky“. Je to jako sladká marmeláda s tvarohem navrchu. Dokonalé!
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kokosové špalíčky z piškotového těsta od Nadi Konvalinkové
Pochoutkový rok
-
Zelný houbovec od horalů z Krkonoš
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Žluté, želené, pruhované. Jak zpracovat cukety? A proč jsou vhodné i pro naše oči?
Dva na Dvojce
-
Zdravé kokosové kuličky
Vařte s námi
-
Sladkokyselé zelí s uzeným
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Setkání s Lenkou Beňovou, která přinesla do Čech italské cukrovinky, a památkářem Jiřím Hladkým
Dámská jízda
-
„Hrachovou kaši jsem konzumovala ve škole snad jako jediná.“ Omeletky Haliny Pawlowské o jídle
Omeletky