Pochoutkový rok
Posluchačským receptem roku 2021 se stal kozičkový dezert z černého bezu a hrušek od Evy Mlčochové
Pochoutkový rok

Rádio vašeho kraje
Za Evou Mlčochovou do Seloutek u Prostějova nás poslala porota Pochoutkového roku, abychom se naučili jednoduchý sladký dezert, a ještě k tomu plný zdraví prospěšných látek. Kozičkový dezert získal své jméno od plodů černého bezu, na Hané mu říkají „kozičky“. Je to jako sladká marmeláda s tvarohem navrchu. Dokonalé!
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jak připravit dokonalé odpalované těsto na věnečky? Poradil cukrář Josef Maršálek
Pochoutkový rok
-
Václav Erben: Smrt talentovaného ševce
Četba na pokračování
-
Té noci pes neštěkal. Příběh mafiánského bosse z divokých devadesátek vypráví jeho manželka
Dokument
-
Edgar Allan Poe: Vraždy v ulici Morgue. Rozhlasová hra živě
Hra na neděli
-
Co jsou šmetrdóle? Padesát let starý recept na trubičky pochází z Míkovic, pekly se v Babicích
Rendez-vous
-
V rodině Marie Kosové dobře znali nejen kardinálské řezy, ale i další recepty rakouské kuchyně
Příběhy z Vysočiny
-
Zákulisí natáčení Pochoutkového roku na sladko: na návštěvě u autorky marcipánových řezů s višňovou marmeládou
Dopolední expres
-
Pavel Zedníček: V Kufru za mnou museli lítat a já jim pořád utíkal. Ale bavilo to všechny
Humoriáda
-
V co nejkratším čase za rozumnou cenu. Obědvat v nákupních centrech si nezvykejte, radí Pavel Maurer
Glosa Pavla Maurera
-
Pochoutky s šéfkuchařem Radkem Šubrtem
Pochoutky na talíři