Pochoutkový rok
Pikantní troubový guláš z vepřového masa od Marie Žďárské nemusíte při přípravě hlídat
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Tento guláš z vepřového masa si oblíbila celá rodina Marie Žďárské z Hradce Králové. Všechny suroviny smícháte dopředu v pekáčku, a pak už se guláš peče v troubě bez toho, že byste ho museli kontrolovat. Kdo miluje hodně šťávy, bude nadšený.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Křehké ražniči podle Taťány Řehákové
Pochoutkový rok
-
Odborníci řadí krůtu mezi superpotraviny. Tak si zkuste udělat krůtí nudličky na kari s pórkem
Vaříme s Habadějem
-
Kváskový chléb s bramborem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Bio, nebio. I bez nálepek poznáte králíka, který žil v...
Glosa Pavla Maurera
-
Zelný houbovec od horalů z Krkonoš
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Malý, kompaktní a dá se použít i uvnitř. Jak vybrat nejlepší kontaktní gril?
Dva na Dvojce
-
Bůček jako symfonie chutí: Upečte ho správně s našimi tipy. Jak na to, prozradí Babské rady
Babské rady
-
Placky všeho druhu, pečené v troubě, na pánvi i grilu
Kuchařské čarování