Pochoutkový rok
Odhalili jsme důvod, proč naši předci věšeli špek do komína
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Skočit někomu na špek není příjemné. Kdybychom ale toto rčení vzali doslova a zaskočili k někomu na domácí špek, velmi bychom si pochutnali. Špek je totiž uzené vepřové sádlo, které se vyrábí z vepřového hřbetu. Špeků existuje několik druhů a zkušený řezník je rozezná nejen podle chuti, ale i konzistence a způsobu vyuzení.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pochoutkový rok
-
Dominik Dán: Venuše ze zátoky
Četba na pokračování
-
Detektivka
Hry a četby: V hlavní roli neviditelní herci
-
Kriminální případy z císařské Ostravy. Zmizení povozníka Strachvice, část první
Rozhlasové listování
-
Tři pohledy rozhlasu na legendární bitvu u Sokolova
Archiv Plus
-
O. Henry: Toniččiny rudé růže. Z cesty dvou nápadníků pro dar se stane boj o život
Povídka
-
Mně se oškliví každý dotek mužského… Příběh Jarmily Semotamové, vězněné za to, že neudala rodiče
Příběhy 20. století
-
Petr Pavel: Putin věřil, že Ukrajinu porazí v řádu dní. Spoléhal na pomalou reakci Západu
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Estébáctví se dědilo z otce na syna. Příkladem a obrazem totality jsou oba Prchalové, míní historik
Jak to bylo doopravdy
-
Bartolomějská noc: Zvěsti o krvavé svatbě vedly k chaosu na pohřbu habsburského císaře
Historie Plus