Pochoutkový rok
O chuti a jemnosti kynutého pečiva rozhoduje délka kynutí, říká cukrářka Mirka van Gils Slavíková
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
S kynutým těstem se musíte mazlit a dát mu čas. Když chcete péct, musíte ráno v 6 hodin těsto zadělat, během dopoledne mu nechat čas na kynutí a po poledni ve dvě hodiny teprve péct. Na tom si zakládám.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Čas medvědího česneku. Poradíme, jak si ho můžete přichystat na talíř
Dobré dopoledne
-
V Čechách stále existují hospody, kde už v šest ráno...
Glosa Pavla Maurera
-
Spánek potřebují i medúzy. Kolik spí vaše babička? ptají se Polední sirény
Polední sirény
-
Chystáte se na raut? Dopředu se připravte, ať si neuděláte ostudu
Než odejdete z domova
-
Klíčem k dobrému spánku je pravidelný rytmus, omezení modrého světla i dostatek toho denního
Babské rady
-
Dovolená pod taktovkou ROH? V Tatrách máte možnost
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Ledničky, videa, stará kola. Dobrovolníci i letos při úklidu...
Máme hosty
-
Ivan Binar: Drozd, brhlík a kamikaze
Glosa Plus