Pochoutkový rok
Nešvary obsluhy v restauracích: Kdy může odnést talíře ze stolu?
Pochoutkový rok

Rádio vašeho kraje
Obsluha v restauracích by měla vědět, jak se správně chovat k hostům. Přesto se u ní vyskytuje jeden nešvar, a to je ne vždy příkladné sklízení talířů ze stolu. Pokud obědváme společně s přáteli, odnášení talířů má jasná pravidla.
Patrik Rozehnal
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Slánku nikdy druhým nepodáváme bez pepřenky. Patří k sobě jako milenci, prozrazuje Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Látkový ubrousek se podle etikety dává na kolena, pečivo neukusuje a meloun krájí příborem
Návod na etiketu
-
Ve vlastní šťávě: Diktát trendů nemůže za vaše zpackané...
Ve vlastní šťávě
-
Jak se dnešní pravidla stolování liší od etikety renesanční Itálie?
Glosa Pavla Maurera
-
Hygienici nejsou jenom zlá kontrola, často provozovatelům restaurací i radí
Host ve středu
-
Výživová poradna: alkohol na Silvestra
Co vás zajímá
-
Šváb chuťově není špatný, ale lidé u něj mají největší blok, říká Milan Václavík ze spolku Hmyz na talíři
Vařte s námi
-
Špaček: Když máte na silvestrovské party pocit, že jste úžasně zábavní, je čas společnost opustit
Hovory
-
Honí vás mlsná? Čím ošálit chuť na sladké nebo chipsy? Poslechněte si o radosti z jídla i ze života
Jezte, ať vám to sluší