Pochoutkový rok
Nejlepší vepřový sulc je od babičky z rodiny Lenky Odvárkové z Rotavy, je masový a chuťově dokonalý
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Lenka Odvárková dělá svému muži a celé rodině vepřový sulc podle své tchyně, která ho měla od své maminky. Je jednoduchý, masový, není mastný, prostě dokonalý. Nejlepší je s cibulí, pepřem a octem a k tomu pivo. Porota doporučuje jíst jako salát.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kefírová buchta od Heleny Kastnerové
Pochoutkový rok
-
Dominik Dán: Nevíš dne, nevíš hodiny
Četba na pokračování
-
Haličská kuchyně přežila války a změny hranic na ukrajinském...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Jaroslav Durych: Legenda
Povídka
-
Bůček jako symfonie chutí: Upečte ho správně s našimi tipy. Jak na to, prozradí Babské rady
Babské rady
-
Netradiční tvarožník vhodný i pro bezlepkovou dietu
Dámská jízda
-
„Ve školní jídelně jsem polévku nikdy nejedla.“ Omeletky Haliny Pawlowské o jídle
Omeletky
-
Vuřty v pivu
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
O radosti z jídla i ze života: Pečivo. Jakou roli hraje v našem jídelníčku?
Jezte, ať vám to sluší