Pochoutkový rok
Nejlepší sekaná je ta prejtová s česnekem a hořčicí od Jany Prudičové z Raspenavy
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Recept na prejtovou sekanou, potřenou hořčicí a pečenou v remosce jako bábovka, zaujal porotu soutěže Pochoutkový rok. Recept Jany Prudičové z Raspenavy tak poslala do soutěže o kuchyňské spotřebiče. Sekaná je pikantní, vláčná a prudce jedlá.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vánoční houbový kuba podle Jaroslava Sapíka
Pochoutkový rok
-
Lečo a jeho rozmanité variace
Kuchařské čarování
-
Pečený jelení hřbet s kaštanovým pyré uchvátil i houslistu Jaroslava Svěceného
Pochoutky na talíři
-
Chlebíček podle Jana Paukerta
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Ze zeleniny můžete připravit plnohodnotné jídlo, jen je to složitější, říká autor postní kuchařky
Dámská jízda
-
V soutěžích se chci naučit dovednosti od úspěšných kolegů, říká zlatá kuchařka Hana Budková
Ve vlastní šťávě
-
Žluté, želené, pruhované. Jak zpracovat cukety? A proč jsou vhodné i pro naše oči?
Dva na Dvojce
-
Pstruh pečený v těstě, jelení kýta s omáčkou a dezert s...
Dopolední Radiožurnál
-
Vítěz MasterChefa: Vařil jsem vědomě. K vítězství mi dopomohly babiččiny kedlubny a dědův králík
Host Radiožurnálu