Pochoutkový rok
Nejlepší nepečený dort – michelinský piškotník s meruňkami od Pavla Pospíšila
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Tenhle nepečený dort se dělá v mnoha českých rodinách. Ale michelinský šéfkuchař Pavel Pospíšil nám prozradil triky, jak ho udělat jako v restauraci. Tenhle dort bude dobře držet tvar, bude jemný a korunují ho karamelizované ořechy. Bude králem vaší sváteční tabule.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Nadýchané jablečné kroužky v pivním těstíčku od Pavla Pospíšila
Pochoutkový rok
-
Petr Vlk uvařil jahodové knedlíky v perníku, ochutnávala Jana Šulcová
Pochoutky na talíři
-
Babišova francouzská restaurace se pyšní michelinskou hvězdou
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy
-
Jak některé pražské restaurace vnímají moderní českou kuchyni Aneb kuchařovo zoufalství
Glosa Pavla Maurera
-
Jindřich Pouska je čtvrtou generací mlynářů v Mešně
Náš příběh
-
S vůní tradice: Příběh kapra. O jeho zpracování ve studené kuchyni s šéfkuchařem Romanem Paulusem
S vůní tradice: Příběhy potravin
-
Ve Vrbně pod Pradědem vyrábí „lesní sklo“ jako ve středověku
Česko – země neznámá
-
Brambora nemusí být jen příloha, radí strakonický šéfkuchař Pavel Drdel
Ve vlastní šťávě
-
Žampiony zmrazte, usušte nebo je naložte. Chutnat budou v každém případě
Babské rady