Pochoutkový rok
Nejlepší nepečený dort – michelinský piškotník s meruňkami od Pavla Pospíšila
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Tenhle nepečený dort se dělá v mnoha českých rodinách. Ale michelinský šéfkuchař Pavel Pospíšil nám prozradil triky, jak ho udělat jako v restauraci. Tenhle dort bude dobře držet tvar, bude jemný a korunují ho karamelizované ořechy. Bude králem vaší sváteční tabule.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Dokonalí utopenci podle receptu michelinského šéfkuchaře Pavla Pospíšila vás vystřelí do nebe
Pochoutkový rok
-
Babišova francouzská restaurace se pyšní michelinskou hvězdou
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy
-
Jak některé pražské restaurace vnímají moderní českou kuchyni Aneb kuchařovo zoufalství
Glosa Pavla Maurera
-
Jindřich Pouska je čtvrtou generací mlynářů v Mešně
Náš příběh
-
Trochu mikulášské, jakož i čertovské a samozřejmě andělské Kuchařské čarování
Kuchařské čarování
-
Hnačov - láska na celý život. Některé rodiny do kempu jezdí nepřetržitě desítky let
Zprávy pro Plzeňský kraj
-
Mám strach z výšek. Na můstku mi to nevadí, bez lyží se mi klepou kolena, přiznává Roman Koudelka
Setkání u mikrofonu