Pochoutkový rok
Nejlepší máslový krém do dortů na světě nás naučil dělat Josef Maršálek
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Nejlepším máslovým krémem, který se vám bude hodit do dortů a ke jejich zdobení je ten tzv. švýcarský. Jsou na něj potřeba jen tři ingredience: bílky, cukr krupice a máslo. Základ pak můžete ochutit a získáte další jeho varianty.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Dokonalý dort závisí na rovně upečeném korpusu, připravte ho podle Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
-
Místo šunkafleků zapečte těstoviny s brokolicí. Zelená je typická pro jaro, kdy se příroda probouzí
Vaříme s Habadějem
-
Čerstvá mozzarella je chuťový orgasmus, který bychom si měli...
Glosa Pavla Maurera
-
Brokolicový krém s parmezánem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
O radosti z jídla i ze života: Cukr. Je třtinový cukr zdravější alternativou? A co umělá sladidla?
Jezte, ať vám to sluší
-
Čočka: Jak na čočkový salát, který můžete jíst celoročně
Abeceda potravin
-
Slaný koláč z Porýní od kuchaře Jana Letovského z pivního baru Nota Bene
Pochoutky na talíři
-
Abychom byli zdraví - pestré a čerstvé jídlo víc, než jen půl zdraví
Kuchařské čarování