Pochoutkový rok
Nával vitamínů z Čech. Kapusta svým složením připomíná zeleninovou lékárnu
Pochoutkový rok
Na kapustu bychom v kuchyni neměli zapomínat. Pravidelnou konzumací můžeme předejít rakovině trávicího traktu. Obsahuje velké množství vlákniny, která příznivě působí na trávení. Kapusta chuťově vynikne v kombinaci s uzeným, na druhou stranu umí maso i nahradit například v podobě karbanátků. Receptů lze vymyslet spousta.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kuřecí stehno za žádných okolností neberte nikdy do ruky, radí mistr etikety Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Kajenský pepř je velkým pomocníkem při hubnutí a prospívá srdci
Přírodní lékárna
-
Polévka je grunt aneb které jsou nejlepší? Po tukožroutské se...
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Zázračné účinky kurkumy. Pravda, nebo mýtus?
Zdraví v cajku
-
Sladkokyselé zelí s uzeným
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Zkuste si udělat krůtí karbanátky podle našeho receptu. A vaše chuťové pohárky vám budou vděčné
Vaříme s Habadějem
-
Jídlem proti trápení
Ranní úvaha
-
Nechte si naklíčit semínka i luštěniny. Budou pro vás ještě...
Dámská jízda
-
Jak působí onkologické onemocnění v těle? A co je podstatou terapie?
Apatyka
-
Vaření s kopřivami a klíčení čočky nebo fazolek, tedy příprava té nejčerstvější zeleniny
Kuchařské čarování