Pochoutkový rok
Na kolik způsobů a jak se správně drží vidlička? Záleží na tom, co jíme, říká Ladislav Špaček
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Slavní milenci Oscar Wilde a Alfred Douglas
Portréty
-
Kam odložit lžíci, když dojíte vývar, radí Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
V restauraci si nikdy sami nebereme jídelní lístek. Podle etikety o vše žádáme personál
Návod na etiketu
-
Mistr etikety Ladislav Špaček ví nejlépe, jak jíst obložený chlebíček
Dobré dopoledne
-
S kterými pokojovkami se vám bude doma lépe dýchat? Zasaďte si aloe vera nebo tchynin jazyk
Babské rady
-
Nechybí (téměř) v žádné kuchyni. Jak se ale cibule objevila v českém jazyce?
Okolo češtiny
-
Lesk a bída slovenské kuchyně
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Ladislav Špaček: Jsme jediný národ, který sní oběd za deset minut. Ostatní sedí u stolu co nejdéle
Hovory
-
Vysoký cholesterol. Mají na jeho hladinu vliv vajíčka či alkohol?
Jezte, ať vám to sluší
-
Překvapivá síla rostlin
Natura