Pochoutkový rok
Moderní trend stravování. Cesta za dobrým masem vede přes spokojené kuře
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Maso s rodokmenem je trendy. Lidé se stále víc zajímají o to, kde a jak se chovalo zvíře, ze kterého maso pochází. Rodinná farma v Rašovicích u Týniště nad Orlicí vychází zákazníkům vstříc. Chovají kuřata od líhně až po porážku. Zákazník si dokonce může objednat kdy a v jakém váhovém rozmezí chce kuře porazit a dodat.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Takhle vypadá nejhezčí kráva v Irsku. Festival Flavours of...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Hlubočky na Olomoucku opět trápí přemnožená divoká prasata. Černá zvěř páchá škody i v centru obce
Zprávy ČRo Olomouc
-
Kuřecí prsa v kari omáčce. Exotika na českém talíři potěší nejen vaše chuťové pohárky, ale i oči
Vaříme s Habadějem
-
U přípravy skopového a jehněčího platí tři pravidla: Nechvátat, nechvátat a nechvátat
Pochoutkový rok
-
Máme rádi zvířata
-
Jedli jsme psy. Pátrání po historii konzumace psího masa v Podkrkonoší
Normy
-
Muslimové slaví Svátek oběti. Místo porážky ovce dnes kupují...
Dopolední Radiožurnál