Pochoutkový rok
Mican nejmilejší je dokonale pečený králík se šalotkami na víně od Vlasty Canové z Jihlavy
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Za Vlastou Canovou nás poslala porota Pochoutkového roku, protože se ji líbil recept na pečeného králíka se šalotkami, houbami, zalitý vývarem a bílým vínem. Je to skoro jako domácí zvěřina. Paní Canová ho nazvala mican nejmilejší. Měli byste ten recept vyzkoušet!
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Konfitovaný králík od Hany Šimáčkové
Pochoutkový rok
-
Poliuka z králíka
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Sladkokyselé zelí s uzeným
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Bio, nebio. I bez nálepek poznáte králíka, který žil v...
Glosa Pavla Maurera
-
Je nutné mít pro chov králíků magických sedm kotců? Poradí vám zkušená chovatelka Alice Votavová
Radioporadna
-
Kyselica, králík, kontrabáš. Kuchařská inspirace z Valašska
Kuchařské čarování
-
Mirka Nezvalová: Rozvařená
Rozhlasový sloupek
-
Kuřecí prsa v kari omáčce. Exotika na českém talíři potěší nejen vaše chuťové pohárky, ale i oči
Vaříme s Habadějem