Pochoutkový rok
Málokdo peče listové správně, naučte se to od Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Při pečení listového těsta platí úplně stejná pravidla jako při pečení odpalované hmoty. To znamená, že těsto, ať již ve formě plátů nebo namotané na trubičky kvůli kremrolím, vkládáme jej vždy do silně vyhřáté trouby na 200 °C a ihned po vložení do trouby zavřeme dvířka a teplotu stáhneme na 180 °C. Používáme program horkovzduch a pozor – prvních 20 minut troubu neotvíráme.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ve vlastní šťávě: Pomalé vaření vajec
Ve vlastní šťávě
-
Letní fazolová polévka s klobásou od Miroslava Karáska
Pochoutkový rok
-
Co s knihou a zimou na Kamčatce?
Čajovna
-
Jindřiška Šindelářová: Skládat šunku jsem se učila na látce z tepláků
Blízká setkání
-
Francouzskou pevnost postavili Španělé. Proti Francouzům
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Jsou klimatické konference jen „bla bla bla“? Z Glasgow vyplynula dvě čísla: 1,5°C a 2030
Podhoubí
-
Just: Jméno studenta Tomáše, který varoval lidi na FF UK, by se mělo skloňovat v každé větě
Osobnost Plus
-
Žiju dvojí život, říká Martina Málková, spisovatelka na cestách mezi Prahou a Krumlovem
Jihočeši
-
Nerezová trubička nebo syrový makaron v těstu při pečení odvede páru a zaručí vám rovný korpus
Babské rady