Pochoutkový rok
Malé, velké i zabalené. Čokoládové bonbóny se podávají také na rautech. Jak je správně jíst?
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Jste ve společnosti a na rautu v misce vidíte lahodné pralinky nebo čokoládové bonbóny. Zcela jistě je berete po jedné, ale co když jsou zabalené? Radí mistr etikety.
Patrik Rozehnal
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Nepečené karamelky s čokoládou a malinami dle Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
-
Chcete zhubnout? Dejte si čokoládu
Jak to vidí...
-
Jan Šmíd: Politická korektnost se ve Francii dostala až do...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Jana Kořínková: Velikonoční benefiční akce
Publicistika
-
Muzeum čokolády v Táboře vás ohromí čokoládovým vlakem i bustou postavy z Pirátů z Karibiku
Výlety
-
Hummus z cukety
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Ve vlastní šťávě: Noční dřina v italské pekárně
Ve vlastní šťávě
-
Projekt Ověřovna: Internetem koluje mnoho nepravdivých informací. Jak se v nich vyznat?
Jak nenaletět
-
Vaše každodenní inspirace: Pečení je hra
Káva o čtvrté