Pochoutkový rok
Kynuté rohlíčky máčené v másle od Stanislavy Kotlabové náplň nepotřebují. Jsou famózní tak, jak jsou
Pochoutkový rok

Rádio vašeho kraje
Krásně nakynuté rohlíčky jsou měkké, plné máslové chuti a vanilky. Když se zakousnete, máte pocit, že to je marshmallow. Nemají chybu. Překvapivě jednoduchý recept upekla Stanislava Kotlabová z Babína na Horažďovicku. Vyzkoušejte a zjistěte, jestli 80 nádherných rohlíčků zmizí do 80 sekund.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zapečené brambory s křupavou krustou podle Nadi Konvalinkové
Pochoutkový rok
-
Kynuté knedlíky s povidly. Prostě blbouny
Vaří Mirka Kuntzmannová
-
Postní topinky
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Arašídové sušenky
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Omeletky
-
Křidýlko, nebo stehýnko? A pak věhlasný čokoládový dezert. Inspiraci pro vaše vaření má Petr Stupka
Kuchařské čarování
-
Není půst jako půst. Ten přerušovaný škodí a navyšuje tělu zásobu tuku, říká Kateřina Cajthamlová
Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Odbornice Lada Bartošová o dubajské čokoládě: Chuť není zajímavá a rozhodně není adekvátní ceně
Blízká setkání
-
Lebkuchendocken – tradiční egerlandští šneci z kynutého těsta
Vaříte tradičně s Českým rozhlasem Karlovy Vary