Pochoutkový rok
Posluchačským receptem roku 2021 se stal kozičkový dezert z černého bezu a hrušek od Evy Mlčochové
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Za Evou Mlčochovou do Seloutek u Prostějova nás poslala porota Pochoutkového roku, abychom se naučili jednoduchý sladký dezert, a ještě k tomu plný zdraví prospěšných látek. Kozičkový dezert získal své jméno od plodů černého bezu, na Hané mu říkají „kozičky“. Je to jako sladká marmeláda s tvarohem navrchu. Dokonalé!
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kozičkový dezert od Evy Mlčochové
Pochoutkový rok
-
Zelný houbovec od horalů z Krkonoš
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Halina Pawlowská: "Mám k lázním vřelý vztah, protože jsem byla počata v piešťanském bahně."
Omeletky
-
Žluté, želené, pruhované. Jak zpracovat cukety? A proč jsou vhodné i pro naše oči?
Dva na Dvojce
-
Podzimní bylinky pro zdraví, hody a cuketový recept
Dámská jízda
-
Výrobu cukrové vaty zdědil po prababičce. Z podobné rodiny má...
Křížem krajem
-
Zdravé kokosové kuličky
Vařte s námi
-
Sladkokyselé zelí s uzeným
Dobroty Dáši Kubíkové