Pochoutkový rok
Korbáčiky, parenice a další pařené sýry k nám přišly z Balkánu
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Pařené sýry jsou typickým produktem zemí jižní Evropy v oblasti Středozemního moře, zejména států balkánských. Zdomácněly ale také ve střední Evropě, známe je z Polska, Slovenska, velkou oblibu si získaly i u nás.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ptáčci s haluškami a smetanovou omáčkou jsou nevšední kombinací tradičních pokrmů
Pochoutkový rok
-
Zdravá svačina ve středomořském stylu
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Keltská Gabréta
Ranní úvaha
-
V plzeňských Křimicích šlapou zelí v modřínových kádích, jako jediní v Evropě se drží tradice
Zprávy pro Plzeňský kraj
-
Lužičtí Srbové, naši krajané v Německu
Historie Plus
-
V Přeskačích mají středověké podzemí. Objevili ho náhodou při...
Česko – země neznámá
-
Chystáte se do Chorvatska? Nenechte si ujít mořskou okurku
Glosa Pavla Maurera
-
V Králíkách žije největší sova světa i malí kulíšci
Naše nej...
-
Vlkům se letos na území Česka dařilo. Zasahovalo sem 24 vlčích teritorií
Natura
-
Pravá sicilská zmrzlina útočí na všechny smysly
Zápisník zahraničních zpravodajů