Pochoutkový rok
Kapr marinovaný nakyselo s čočkovým salátem podle Magdaleny Dobromily Rettigové jako skvělý vánoční předkrm
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Šéfkuchař restaurace Dobromila Michal Hrubeš se při přípravě vánočního předkrmu inspiroval receptem Magdaleny Dobromily Rettigové. Pro štědrovečerní tabuli doporučuje kapra marinovaného nakyselo s čočkovým salátem a kapary.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 28. 11. 2021
Pochoutkový rok
-
Kapr smažený podle Magdaleny Dobromily Rettigové
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Vánoční rybí polévce podle rodinného receptu propadla Vilma Cibulková
Pochoutky na talíři
-
Lehce nasládlé čarování z darů podzimu
Kuchařské čarování
-
Nahlédnutí do tajů celostní medicíny a tipy, co jíst a pít k snídani
Dámská jízda
-
1168. schůzka: Posezení u stolu. A jaké dobroty byly na něm....
Toulky českou minulostí
-
Ve vlastní šťávě: Rajčatová krize
Ve vlastní šťávě
-
Betlémář Ján Chvalník plánuje vyřezávat betlémy do 100 let. Každému vnoučeti by rád vytvořil betlém
Dopolední Region
-
Bramborový salát bez celeru a s uzeninou? Nebo raději s majonézou a hráškem?
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Jídla a pití plné náměstí. Litomyšl se chystá na gastrofestival
Máme hosty