Pochoutkový rok
K jaru patří jehněčí maso, to nejlepší je od Suffolských ovcí nebo plemene Texel
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Tkalcovna ve Strmilově jako jedna z mála odebírá vlnu jen z českých chovů. Spotřebuje 2,5 tuny ročně
Zprávy z jižních Čech
-
Ovce kamerunské jsou nenáročná zvířata a dobré útěkářky
Máme rádi zvířata
-
Proč se pěstuje na Táborsku chmel? Rodinný pivovar Obora ukazuje, že i pivo může být farmářské
Ve vlastní šťávě
-
Jihomoravští zelináři opouštějí pěstování okurek nakladaček, nemají pro ně odbyt
Zprávy z jižní Moravy
-
Setkání s Karlem Klemensem
Host Českého rozhlasu Ostrava
-
Prales Mionší ukrývá divokou krásu staletých stromů. Pamatují...
Česko – země neznámá
-
Nejtěžší živočich plzeňské zoo váží 2 tuny
Mezi námi zvířaty