Pochoutkový rok
Jsou chvíle, kdy nesmíte při pečení otevírat troubu, říká cukrářka Mirka van Gils Slavíková
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Rozhodně bychom troubu neměli otevírat při pečení odpalovaného těsta. Tedy když pečeme třeba věnečky nebo větrníčky. Studený vzduch by totiž způsobil nenávratnou škodu. Těsto by kleslo a spadlo.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jak upéct opravdu krásnou vánočku podle Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
-
Ve vlastní šťávě: Konečně teplo na grilovačku. Jak se opéká...
Ve vlastní šťávě
-
Po zimní sezoně nezapomeňte na jarní kontrolu spalinových cest. Nepleťte si to s revizí
Hobby magazín
-
Lipová alej ve městě? Zapomeňte na minulost, málokteré druhy stromů v současných městech přežijí
Natura
-
Lidi jsou obecně moudří, ale jsou zmatení reklamou a okolím,...
Host do domu