Pochoutkový rok
Jemná bramborová omáčka s česnekem a majoránkou podle 100 let starého receptu od Františky Lysoňkové
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Za receptem na bramborovou (o)máčku jsme zajeli do Bohuslavic u Zlína k Františce Lysoňkové. Je provoněná česnekem a majoránkou, zjemněná kysanou smetanou a podávaná s masovou klobásou. Je to lahodný zázrak a můžeme ho jen doporučit.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Recept na vánočku od Františky Lysoňkové
Pochoutkový rok
-
Zelný houbovec od horalů z Krkonoš
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Masopustní radovánky budou letos bez velkých veřejných akcí, ale to nebrání upéci si něco dobrého
Kuchařské čarování
-
Nechybí (téměř) v žádné kuchyni. Jak se ale cibule objevila v českém jazyce?
Okolo češtiny
-
Jarní polévka s podmáslím a zastřeným vejcem
Vaříte tradičně s Českým rozhlasem Karlovy Vary