Pochoutkový rok
Jednoduché kapří výpečky plné chuti od Marcela Popoviče z Plzně chutnají za tepla i za studena
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Za rybím a geniálně jednoduchým receptem jsme vyrazili do Plzně za Marcelem Popovičem. Ten připravil kapří výpečky s česnekem a špekem, které zvládne každý. Navíc si je vychutnáte za tepla i za studena. Zkuste si je připravit a budete jíst kapra nejen na Vánoce.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Nadýchané jablečné kroužky v pivním těstíčku od Pavla Pospíšila
Pochoutkový rok
-
Vánoční kulinářská kouzla
Kuchařské čarování
-
Okoun pstruhový s máslem
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Lososošpenátové Pochoutky s Petrem Rychlým
Pochoutky na talíři
-
Zákeřná delikatesa dorazila do Prahy, láká Pavel Maurer na...
Glosa Pavla Maurera
-
Patrik Bečvář - šéfkuchař, kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Kapr nemusí být na talíři jen o Vánocích. Udělejte si tuto chutnou rybu třeba teď na kari a zelenině
Vaříme s Habadějem
-
Nic proti kaprovi, ale nemusíme se jím nacpat, říká kuchař Jiří Horák
Ve vlastní šťávě
-
Rybí filet v těstíčku se šťouchaným bramborem. Recept Romana Pauluse na fish & chips po česku
Vaření za hubičku s Romanem Paulusem
-
U Jesenice si můžete chytit kapra na štědrovečerní stůl
Česko – země neznámá