Pochoutkový rok
Jaroslav Sapík prozradil své kuchařské fígle a uvařil letní menu pro vítěze jarní soutěže
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Pro výherce rozhlasové soutěže Pochoutkového jara uspořádal šéfkuchař a porotce soutěže Pochoutkový rok Jaroslav Sapík letní kurzy vaření na téma: pochoutky české kuchyně. Vítězové si tak pod jeho dohledem uvařili tříchodové menu. Připravili krémovou králičí polévku s žemlovými knedlíčky, králičí závitek s houbovým ragú a jako dezert se podávaly kynuté lívanečky s borůvkovým tvarohem.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Nejlepší sekaná je ta prejtová s česnekem a hořčicí od Jany Prudičové z Raspenavy
Pochoutkový rok
-
Pozor! Blíží se postrach slovenských kuchařů
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Jaroslav Sapík připravil kozí sýr s jahodovým přelivem a...
Pochoutky na talíři
-
Lečo a jeho rozmanité variace
Kuchařské čarování
-
Dobrota pro masožrouty: Vepřové na kmíně
Seriál týdne pod Ještědem
-
Každý obor má své talenty
Setkání u mikrofonu
-
Ovocný trhanec podle receptu z Jilemnicka
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Soutěž o nejlepší zvěřinový kotlíkový guláš při Dni s myslivci na Stříbrném rybníce v Hradci Králové
Vaříme s Habadějem
-
„Neumím si představit lepší školu,“ říká vítězka televizní kuchařské soutěže Kristína Nemčková
Ve vlastní šťávě