Pochoutkový rok
Jaká velikost vajec patří do receptu z kuchařek radí cukrář Josef Maršálek
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Cukráři váží i vejce. Pokud se v kuchařkách objeví, že je třeba přidat vejce, má se na mysli vejce velikosti M. Takové vejce váží 50 g. Přitom 20 g zaujímá žloutek a 30 g připadá na bílek. V profesionálních receptech většinou najdete nikoliv počet vajec, ale jejich váhu.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Křepelčí vajíčka jsou drobnější, ale obsahují víc vitamínu než ta slepičí. Využijte i skořápky
Babské rady
-
Prvorepublikové vanilkové rohlíčky podle Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
-
Zapečené cukety na tři způsoby, placky, smažená cuketa
Kuchařské čarování
-
Tipy do kuchyně: Jak na kynuté těsto, když dojdou vejce, nebo jak správně uskladnit česnek
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Bramborový kucmoch s vejci
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Co s vykoledovanými vejci a čokoládami? RECEPTY
Žurnál servis
-
Jak ozdobit velikonoční vajíčka? Zkuste drátkování
Dámská jízda
-
Velikonoční nádivka by na svátečním stole neměla chybět. Tradice velí použít na přípravu trojí maso
Vaříme s Habadějem