Pochoutkový rok
Jak zamezit propadávání ovoce do těsta, poradí cukrářka Mirka van Gils Slavíková
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Ve své podstatě propadává každé ovoce, protože je těžké. Drobné ovoce jako borůvky a rybíz ale můžeme lehce prosypat před uložením do těsta moukou nebo instantním pudinkem, který se nevaří a udrží tak odpor.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Just: Jméno studenta Tomáše, který varoval lidi na FF UK, by se mělo skloňovat v každé větě
Osobnost Plus
-
Jahody jako „královské ovoce“ patří mezi afrodiziaka, snižují stres a dodávají energii
Pochoutkový rok
-
Ovocnářská unie varuje, že v Česku dramaticky ubývá ovocných sadů
Pro a proti
-
Milujete maliny a ostružiny, ale nemáte zahrádku? Nevadí, pěstujte je na balkoně
Zahrádkářské tipy
-
Vyšperkujte chuť jahodové marmelády a přidejte do ní rebarboru, doporučují Babské rady
Babské rady