Pochoutkový rok
Jak zabránit škraloupům na pudinku nebo krému podle Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Kdysi dávno, když cukráři uvařili základní cukrářský krém, žloutkový krém nebo pudink, tak ho potřebovali rychle zchladit. Staré cukrářské učebnice radily, vylít krém nebo pudink na plech nebo na cukrářský stůl a posypat ho moučkovým cukrem, který se rozpustí na krému a zabrání tvorbě škraloupu.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jaký cukrářský sáček doporučuje profesionální cukrář Josef Maršálek?
Pochoutkový rok
-
Porotkyně Míša Landová: U koláčů mám raději olej než máslo. Další tipy a rady na kynuté těsto
Blízká setkání
-
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Vánoční cukroví si mohou dopřát opravdu všichni, ale s mírou
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí o zmrzlině. Která má být barevná a která má ležet?
Ve vlastní šťávě
-
Svatava Štětkářová - cukrářka
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Nadbytek cukru škodí zdraví také u much octomilek
Laboratoř
-
Cukr je běžnou součástí každé domácnosti a nemusíte ho používat jenom jako sladidlo
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Víme, s jakou čokoládou bude vaše vánoční cukroví nejlepší
Encyklopedie Radiožurnálu