Pochoutkový rok
Jak vkládat kynuté těsto do trouby radí cukrář Josef Maršálek
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Taky už jste někdy slyšeli, že bychom měli kynuté těsto vkládat do nevyhřáté trouby a postupně teplotu zvyšovat, abychom docílili postupného zvedání těsta, a zároveň se tím vyhnuli následnému pálení žáhy? Je to jenom pověra!
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jak udělat skvělé ovocné kynuté knedlíky podle Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
-
Po zimní sezoně nezapomeňte na jarní kontrolu spalinových cest. Nepleťte si to s revizí
Hobby magazín
-
V přírodě je málo včel. Podle chovatelů se nestihly včas vylíhnout
Zprávy z Vysočiny
-
Ledové pití vás může dorazit, říká doktorka Cajthamlová k...
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Taťána Míková: Rychlé oteplení, rychlé ochlazení. Trendem posledních let jsou překotné změny počasí
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Václav Cílek: Zatím to vypadá, že El Niño letos bude
Jak to vidí...
-
Horké léto: Pijte i bez pocitu žízně a jen čistá voda nestačí
Vybrali jsme pro vás