Pochoutkový rok
Jak usmažit koblihy, aby z nich nevytékala marmeláda? Poradí cukrářka Mirka van Gils Slavíková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Historické vánoční cukroví mělo díky koření i zahřát. Překvapí ale i chutí a nápaditostí
Pochoutkový rok
-
Cuketový chlebíček
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Ovocnáři sklidí víc švestek. Díky příznivému počasí v době růstu a zrání jsou plody velké a sladké
Zprávy z jižních Čech
-
Vařte s námi
-
Polovinu české roční spotřeby cukru vyrobí cukrovar v Českém Meziříčí. Teď zpracovává loňskou úrodu
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Třicet tun dehtu a jiných látek je pryč. Ve Šlapanicích skončila sanace bývalého průmyslového areálu
Zprávy z jižní Moravy
-
Cukety mají zanedbatelnou kalorickou hodnotu a přitom skvělý poměr vitamínů a živin
Přírodní lékárna
-
Žluté, želené, pruhované. Jak zpracovat cukety? A proč jsou vhodné i pro naše oči?
Dva na Dvojce