Pochoutkový rok
Jak se bourá maso? Je potřeba pila a stromek
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Čerstvé hovězí maso není dobré. Maso dva dny po porážce s téměř stoprocentní jistotou neuvaří chutně ani michelinský kuchař. Podle Aloise Šacla z firmy Bohemia Breeding z Radešínské Svratky, která se zabývá chovem skotu, zraje hovězí alespoň deset dní.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jsou malé, jejich chuť je ale výrazná a silná. Ve světě jim říkají mikrogreens, u nás mikrobylinky
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Vepřové křenové taštičky od Jany Vančurové
Pochoutkový rok
-
V dobách hladomoru pekli lidé chléb ze žaludů, nouze je donutila vzít na milost brambory z Ameriky
Dopolední host
-
Narodit se jako hvězda, umřít jako souhvězdí. Láska je vše, káže portorický Vlastík Plamínek Mercado
Čelisti
-
1500 hus prodá před svatým Martinem farma v Byňově. Další stovky půjdou do chovného hejna
Zprávy z jižních Čech
-
Co znamená michelinská hvězda? Někdy i zklamání, říká Pavel Maurer
Glosa Pavla Maurera
-
Vepřová kotleta - oblíbené maso. Je spousta nápadů, co s ní. Zkuste ji zapéct v alobalu se žampióny
Vaříme s Habadějem
-
Adventní věnec za pár korun a dietní triky exministryně spravedlnosti
Dámská jízda