Pochoutkový rok
Jak připravit dokonalé těsto na palačinky? Poradí cukrářka Mirka van Gils Slavíková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Dýně zapečená nasladko
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Co udělat, aby se nám mazanec v troubě povedl, radí cukrář Josef Maršálek
Pochoutkový rok
-
Zahrádka v truhlících na balkoně. Poradíme, jak na to
Poradna
-
Pšeničné „rizoto“ (bulgur)
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Vaření s kopřivami a klíčení čočky nebo fazolek, tedy příprava té nejčerstvější zeleniny
Kuchařské čarování
-
Ekologické zemědělství nestačí, varuje rostlinný genetik
Souvislosti Plus
-
Světlá, tmavá, na sucho, ale i cibulová. Jak připravit jednotlivé druhy jíšek? Prozradí Babské rady
Babské rady