Pochoutkový rok
Jak poznáme, že je těsto upečené? Poradí cukrářka Mirka van Gils Slavíková
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Cukrářům stačí pohled a lehký dotek na těsto, aby poznali, zda je dopečené. Když jsou to výrobky třené nebo šlehané, tak mírně dlaní (nikoli jedním prstem) stlačíme těsto a ono se zpátky vrátí, pruží. Pokud se tak nestane, je těsto nedopečené. U ostatních výrobků poznáme stav podle barvy.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zlaté pravidlo, kolik droždí na kolik mouky, prozradil cukrář Josef Maršálek
Pochoutkový rok
-
Cuketový chlebíček
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Zájem o vánoční cukroví od profesionálů je letos o něco menší než vloni. Důvodem je i vyšší cena
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Vařte s námi
-
Sražená, nebo nadýchaná bábovka? I na druhu kypřicího prášku záleží. Který vybrat, poradí dTest
Dva na Dvojce
-
Z vánočního cukroví mám lehce noční můry, říká vedoucí cukrářského provozu střední odborné školy
Zprávy Českého rozhlasu Region
-
Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí o zmrzlině. Která má být barevná a která má ležet?
Ve vlastní šťávě
-
Ovocnáři sklidí víc švestek. Díky příznivému počasí v době růstu a zrání jsou plody velké a sladké
Zprávy z jižních Čech
-
Na pusinky i polevu. Pokud bílky nestihnete zpracovat, uložte si je do mrazáku
Babské rady