Pochoutkový rok
Jak doma připravit ten nejlepší karamel? Poradí cukrářka Mirka van Gils Slavíková
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
U karamelu záleží na tom, k čemu ho dále použijeme. Chceme karamelovou omáčku nebo griliáš, pevný karamel, karamelky nebo dokonce karamel modelovat? Každý typ má svá specifika k přípravě.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jednoduchá rada, jak připravit karamel, aby se nespálil
Pochoutkový rok
-
Doktorka Kateřina Cajthamlová: Jadérka z melounů kousejte, jsou zdravá
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Kandovaná cuketa nebo dýně
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Italská kuchyně není jen pizza a těstoviny
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Výživová poradna: jablka, hrušky, ořechy
Co vás zajímá
-
Blíží se uzavěrka přihlášek do soutěže Kunratická Jamparáda. Zjišťovali jsme, jaká jsou pravidla
Vybrali jsme pro vás
-
Cukety mají zanedbatelnou kalorickou hodnotu a přitom skvělý poměr vitamínů a živin
Přírodní lékárna
-
Salmonelóza si v létě volno nebere. Právě naopak
Zdraví v cajku