Pochoutkový rok
Grundle z pražského Podskalí – rybičky obalované a smažené kdysi zaživa
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Odjakživa patřily k vodě. Jako lahůdku je podávali u stolů plaveckých i šlechtických restauracích. Grundle - malé rybičky, většinou mřenky, se připravovaly celé, na oleji nebo na másle. A celé se také jedly. Kuchaři i hospodyně je smažili v trojobalu, v mouce a vejcích nebo, když byl obojího nedostatek, jen tak. Samotné.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kuchyně našich babiček
Vařte s námi
-
Výlov rybníku na Farmě Blaník s Milošem Zapletalem
Pochoutky na talíři
-
Jiří Babica: Budu nosit camping salát v kraťasech
Brambora s vejcem
-
Dobrý rybář chytí rybu i tam, kde jiní tvrdí, že neberou
Příběhy z Vysočiny
-
Pikantní a rychlá rybí polévka od Jiřího Bíleckého
Pochoutkový rok
-
Kapr nemusí být na talíři jen o Vánocích. Udělejte si tuto chutnou rybu třeba teď na kari a zelenině
Vaříme s Habadějem
-
Ve vlastní šťávě: Nehladovte, jezte žáby
Ve vlastní šťávě
-
Začíná pstruhová sezona
Zprávy z Vysočiny
-
Host: Jan Bubeník, rybář
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Lososa pečený s bylinkami a cibulkou podle kuchařské knihy Františky Hansgirgové z roku 1864
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou