Pochoutkový rok
Grog zahřeje tělo i ducha. Připravte si ho ve třech variantách
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Oblíbený grog dokáže zahřát i v nejmrazivějších dnech. Často si ho spojujeme s vůní rumu, přesto lze výborný grog udělat i z koňaku, brandy nebo whisky. Koření by sice mělo být neoddělitelnou součástí, ale většině lidí stačí zalít alkohol horkou vodou a přidat cukr s citronem.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Opilý řidič před zodpovědností neujel
Krimipříběhy z kraje pod Ještědem
-
Dokonalá chuťovka k pivu, to jsou zelné placky s tvarohem a škvarky Aleny Najnarové z Černíkova
Pochoutkový rok
-
Jak namíchat koktejl v domácích podmínkách? Hlavně se nebojte experimentovat, radí barman
Dva na Dvojce
-
Co se děje s tělem, když proflámujeme celou noc?
Lékárna
-
Folkový přípitek
Na cestě
-
Nejdůležitější při míchání drinků je led, říká barman, který byl na mistrovství světa
Dámská jízda
-
Káva se nevaří, káva se připravuje. Na návštěvě v mozku espresso nerda
Buchty
-
Na Vánoce se nemusíme přejídat, ale jemně degustovat,...
Glosa Pavla Maurera
-
Punč, který zahřeje a chutná
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Lovosická cukrárna Botanica Bakery nabízí návštěvníkům harmonické spojení kávy a zákusků a květin
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne