Pochoutkový rok
Dokonalý rýžový nákyp s tvarohem a meruňkami podle Jaroslava Sapíka vás dostane
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Porotce soutěže Pochoutkový rok Jaroslav Sapík nám prozradil, jak se u nich doma dělá rýžový nákyp. Skvělou chuť mu dodá vrstva tvarohové náplně a meruňkové marmelády. Je to slast a musí přesvědčit i odpůrce, kteří si vzpomenou jen na nákyp ze školní jídelny.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Báječnou kachnu na houbách s nudlemi připravil Ladislav Jirák. Na knedlík si ani nevzpomenete
Pochoutkový rok
-
Sekaná z Podještědí
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Pavel Maurer: Česko na talíři, to není vepřo knedlo zelo, ale...
Glosa Pavla Maurera
-
Slováci vědí, ostatní jen tuší: nejsou halušky jako halušky
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Přeloučského „mladého grafika“ vyhrála žákyně z Lázní Bělohrad
Máme hosty