Pochoutkový rok
Dokonalý rýžový nákyp s tvarohem a meruňkami podle Jaroslava Sapíka vás dostane
Pochoutkový rok

Rádio vašeho kraje
Porotce soutěže Pochoutkový rok Jaroslav Sapík nám prozradil, jak se u nich doma dělá rýžový nákyp. Skvělou chuť mu dodá vrstva tvarohové náplně a meruňkové marmelády. Je to slast a musí přesvědčit i odpůrce, kteří si vzpomenou jen na nákyp ze školní jídelny.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Nejlepší tvarohový nákyp s jablky jaký znáte, upekla Alena Furová podle 45 let starého receptu
Pochoutkový rok
-
Cesta za šumavským bylinným vínem a tři kuchařské fígle
Kuchařské čarování
-
S vůní tradice: Tipy pro vánoční stůl. O vánoční zvěřině s šéfkuchařem Filipem Sajlerem
S vůní tradice: Příběhy potravin
-
Brambora nemusí být jen příloha, radí strakonický šéfkuchař Pavel Drdel
Ve vlastní šťávě