Pochoutkový rok
Dokonale vyladěné křehké ražniči Taťány Řehákové je pekáček plný vepřového masa a uzeného
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Tenhle masový pekáč si zamilujete. Na křehké ražniči podle Taťány Řehákové z Přívratu u České Třebové nepotřebujete žádné špízy. Šťavnaté druhy masa s cibulí jsou obohacené o přeliv z tvarohu a olomouckých tvarůžků.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vepřové křenové taštičky od Jany Vančurové
Pochoutkový rok
-
Pavel Maurer: Chcete kvalitu? Vybírejte chléb takhle!
Glosa Pavla Maurera
-
Placky všeho druhu, pečené v troubě, na pánvi i grilu
Kuchařské čarování
-
Kváskový chléb s bramborem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Zdobené mětýnky, nebo též hnětýnky, se tradičně na podzim pečou na Prachaticku a Strakonicku
Zprávy z jižních Čech
-
Tip Juliany Maškrtnice: Opečený chléb nemusí být nuda, zajděte do bistra Topinka v Českém Krumlově
Tip
-
Čím si zdravě namazat pečivo?
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou