Pochoutkový rok
Dokonalé vánoční ořechové pracny uděláte na jedničku, když dodržíte pár zásad Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Jestli se chystáte upéct si krabici voňavých vánočních pracen, potřebujete dobrý recept. Čím více bude v receptu suchých ingrediencí, ať už je to mouka, kakao, jádroviny, ořechy, kokos, tím lépe. Pakliže najdete v receptu podezřele mnoho másla a vajec, raději od takového receptu upusťte.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Nejlepší vánoční vaječný koňak podle Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
-
K Vánocům patří vůně cukroví. A když se nepeče, tak mám dobrou fintu, radí autorka kuchařek
Host Radiožurnálu
-
Rychlá podmáslová buchta na plech
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Abychom byli zdraví - pestré a čerstvé jídlo víc, než jen půl zdraví
Kuchařské čarování
-
Zájem o vánoční cukroví od profesionálů je letos o něco menší než vloni. Důvodem je i vyšší cena
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Pokud dodržíte několik jednoduchých pravidel, vánoční hody si užijete bez následků
Doktorská rada
-
Eva Kadlčáková: Hledá se rum!
Fejetony Evy Kadlčákové
-
Srdíčka vskutku mandlová
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Upečte si vitrážové vánoční cukroví. Na stromečku bude zářit
Síťovka
-
Dagmar Ruščáková: Předěly
Nedělní káva