Pochoutkový rok
Croissant prý pochází z Vídně. Každý kus je originál, který má svůj jedinečný tvar
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Řeč je o nadýchaném pečivu z kynutého těsta, které se zpracovává takzvaným laminováním. O máslovém croissantu. Takovém, který se výrazně liší od svého předpečeného, zmraženého a pak zas dopékaného „bratrance“ ze supermarketu.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Svíčky
Ranní úvaha
-
Není chleba jako chleba
Kdo umí, ten umí
-
Zapékané švestkové knedlíky se zálivkou podle Yvony Umlaufové
Pochoutkový rok
-
6 supermarketů v krajském městě a v nákupním košíku 8 běžných potravin. Jaké jsou rozdíly v cenách?
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Rumunský recept na rychlý hlad? Přece covrig právě vytažený z pece
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Čerstvá mozzarella je chuťový orgasmus, který bychom si měli...
Glosa Pavla Maurera