Pochoutkový rok
Chyby při pečení lineckého cukroví odhalil Josef Maršálek
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
K nejčastějším chybám při přípravě jakéhokoliv křehkého těsta, kam patří i linecké těsto, patří míchání těsta s vejci nebo mlékem hned na začátku. Tím dojde k tzv. spaření. To znamená, že těsto bude přepracované. Poznáme to tak, že při vyvalování bude lesklé, a bude se lepit na váleček a trhat.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Velikonoční sekaná pečeně z trojího druhu masa od Boženy Tompichové s vejci
Pochoutkový rok
-
Odstín žloutku prozradí, jak se slepici žije. Nejlepší je...
Glosa Pavla Maurera
-
Ve vlastní šťávě: Nehladovte, jezte žáby
Ve vlastní šťávě
-
Vejce nasladko? V záhřebské restauraci připravují vejce na...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Pekl pro anglickou královnu. „Vdolky drobí pejskům. Má ráda čokoládu,“ říká Josef Maršálek
Blízká setkání
-
Ivan Mls: Předvelikonoční sloupek
Rozhlasový sloupek
-
Herečka Martina Babišová: Rohlík je někde strašná vzácnost
Brambora s vejcem