Pochoutkový rok
Bramborák s jablky nebo povidly? Poznejte zvláštní chutě našich předků
Pochoutkový rok

Rádio vašeho kraje
Bramborák řadíme mezi tradiční pokrmy české kuchyně, výhradně naší specialitou ale není. Znají ho totiž snad všechny slovanské a germánské národy a Maďaři. Historie ukazuje, že patří také mezi chanuková jídla Židů.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ve vlastní šťávě: Národní kuchyně neexistuje. Studujte...
Ve vlastní šťávě
-
Ptáčci s haluškami a smetanovou omáčkou jsou nevšední kombinací tradičních pokrmů
Pochoutkový rok
-
Jaroslav Žídek je šéfkuchařem bratislavské restaurace. Hovořil proto o tradičních slovenských…
Rozhlas u plotny
-
Hořím. Startuje nová podcastová série o tom jak pečovat a nevyhořet
Hořím
-
Štěpánská kachna s ořechovou nádivkou
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Manželka mi nadává, že bych se měl trochu zlidštit, říká generál Petr Pavel
Blízká setkání
-
Bramborový salát. Pokrm, který měl smazat třídní rozdíly
Dva na Dvojce
-
Stanislava Lekešová přivítala Jiřího Eichnera z Asociace kuchařů a cukrářů, se kterým jsme…
Host do domu
-
Jídlo je v Izraeli srdeční záležitost, tvrdí tamní kuchař
Šalom alejchem