Pochoutkový rok
Babiččinu nádivku oceníte nejen k pivu. Smaženou dobrotu připravila Alena Kolín
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Další recept v rámci Pochoutkového roku připravila Alena Kolín z Ostrova nad Ohří. Její babička dělávala nádivku, která se hodila do kuřete, ale mohli jste ji jíst i samostatně. Když vyzkoušíte placku s játry osmaženou na pánvi, uvidíte, že vám celé kuře vůbec nebude chybět. Hodí se k pivu nebo jen tak do ruky s kyselou okurkou.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Škvarková bábovka od Jiřiny Horňákové
Pochoutkový rok
-
Fazole ve smetanové omáčce s koprem podle receptu z Hejnic
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Na zadělávání perníku se dříve používal výluh z růží, přibližuje autorka kuchařky Staročeský perník
Host Radiožurnálu
-
Jedlá soda má mnohá využití. Máme pro vás recept proti pálení žáhy
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Dietní recept se dá vylepšit čedarem, slaninou a smetanou. Omeletky Haliny Pawlowské
Omeletky
-
Sladkokyselé zelí s uzeným
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Zapečená kuřecí stehna. Pokud je máte také raději než prsa, udělejte si je podle našeho receptu
Vaříme s Habadějem
-
Mirka Nezvalová: Rozvařená
Rozhlasový sloupek
-
Zuzana Maléřová zapekla žampiony plněné mletým krůtím masem
Pochoutky na talíři
-
Holky z Hollywoodu kecaj, myslí si herečka Ilona Svobodová. Jejím receptem na krásu je optimismus
Dopolední host