Pochoutkový rok
5 fíglů na krásné kulaťoučké koblihy odhalil cukrář Josef Maršálek
Pochoutkový rok

Rádio vašeho kraje
Příprava koblih už patří do vysoké kuchařské a cukrářské školy. Možná, že se chystáte letos na smažení této masopustní pochoutky. Aby se vám koblihy povedly, musíte dodržet při zpracování těsta pět důležitých kroků.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jak připravit dokonalé odpalované těsto na věnečky? Poradil cukrář Josef Maršálek
Pochoutkový rok
-
Zrcadlo Marty Kubišové: Jedna z nejcharismatičtějších zpěvaček, hrdinka. Jak ale vidí sebe jako mámu
Zrcadlo
-
Cukrář a srdcař Josef Maršálek: Vážně mi dělá obrovskou radost, když si lidé doma o víkendech pečou
Šarm
-
Na zahradě Ivy Hüttnerové se někteří i přezouvají, jak je krásná
Humoriáda
-
Pekařka Veronika Vavrová: V kynutých koláčích jsme v Evropě naprostá špička
Blízká setkání
-
Josef Maršálek: V pořadu Peče celá země bych vystupoval i zadarmo. Je to noblesní práce
Alex a host
-
Vládci nám kdykoli zacpou hubu a nechají nás ve sklepě, je přesvědčený Daniel Landa
Odpoledne s Dvojkou
-
Bohumila Grögerová: Život v milostném trojúhelníku i zásadní kniha v 85 letech
Osudové ženy
-
Václav Erben: Smrt talentovaného ševce
Četba na pokračování
-
Petr Janda, Josef Laufer nebo Vašo Patejdl. Poslouchejte Legendy Nočního proudu 2019
Noční proud