Pochoutkový rok
5 fíglů na krásné kulaťoučké koblihy odhalil cukrář Josef Maršálek
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Příprava koblih už patří do vysoké kuchařské a cukrářské školy. Možná, že se chystáte letos na smažení této masopustní pochoutky. Aby se vám koblihy povedly, musíte dodržet při zpracování těsta pět důležitých kroků.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
3 věci, díky kterým se vám vždy povedou plněné šátečky podle cukráře Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
-
Žluté, želené, pruhované. Jak zpracovat cukety? A proč jsou vhodné i pro naše oči?
Dva na Dvojce
-
Cuketový chlebíček
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Slováci vědí, ostatní jen tuší: nejsou halušky jako halušky
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Novoroční inspirace k tomu, abychom jedli a pili zdravěji
Kuchařské čarování
-
„Neumím si představit lepší školu,“ říká vítězka televizní kuchařské soutěže Kristína Nemčková
Ve vlastní šťávě
-
Tradiční mramorovou bábovku upekla pro Vlastimila Harapese cukrářka Hana Šemíková
Pochoutky na talíři
-
Pokud dodržíte několik jednoduchých pravidel, vánoční hody si užijete bez následků
Doktorská rada
-
Velikonoční svátky se blíží a pečení mazanců, beránků a dalších pochutin v těchto dnech vrcholí
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Salmonelóza si v létě volno nebere. Právě naopak
Zdraví v cajku