Palírna
Jak z diplomové práce studenta VŠCHT v oboru konzumních alkoholů vznikl zlepšovatelský návrh a na základě něj se pak začala vyrábět jedna z nejprodávanějších lihovin u nás.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jak nasávat kvas do zásobníku a co je základem dobrého destilátu
Palírna
-
Dáte si řepu s levandulí? Místo nabídky obyčejných limonád vládne v hospodách limonádový…
Ve vlastní šťávě
-
V Pálenicích se naplno rozjela destilační sezóna. I když byla úroda letos chudá, o pálenku je…
Česká Nej
-
O dvouzápasové šňůře, jalovosti a pivu
Meruna
-
Tajemství dobrého piva je v dobré vodě, lásce samotných pracovníků a v neposlední řadě…
Dobré dopoledne
-
Dobré pivo chutná i z plastu. Přesto pivovary investují do sklenic miliony
Pochoutkový rok
-
Znalec vín a viceprezident Asociace Sommelierů ČR Ivo Dvořák se tentokrát věnoval modrému…
Rozhlas u plotny
-
Reality z minipivovaru
S mikrofonem na točenou
-
Sedmý díl seriálu o historii i současnosti zlatavého moku pro ty, kteří chtějí pivo nejenom…
Vyvalte sudy
-
O dezertech a zmrzlinách s šéfkuchařem
Host Dopoledního expresu