Osobnost Plus
Jak poznat, kde dobře vaří? Řiďte se smysly i délkou jídelníčku, radí „gastronaut“ Maurer
Osobnost Plus
Plus
Pavel Maurer se snaží lidem ukázat, jak „nejíst blbě“. Mezi jeho gastroprojekty patřil i Prague Food Festival, se kterým se ale po 12 letech rozhodl skončit. I přes to, že je jedním z nejlépe hodnocených u nás.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Petr Tyrichtr orestoval krkovičku z přeštického prasete a...
Pochoutky na talíři
-
Ve vlastní šťávě: Kam za festivaly jídla
Ve vlastní šťávě
-
Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy
-
Sběratel lidových písní a výrobce malých cimbálů Pavel Petržela: S muzikou člověk zažije něco navíc
Apetýt
-
S Lunchmeatem má Praha konečně plnohodnotný hudební festival se špičkovým line-upem
On Air
-
Stretnutie s Gabrielem Sedlákem
Stretnutie
-
Ozvěny z Gastrofestu z českobudějovického výstaviště
Kuchařské čarování