Osobnost Plus
Chuť je psychologický nástroj. Využívají ji potravinové řetězce i fast foody, říká Roman Vaněk
Osobnost Plus
Plus
Kulinářský odborník, spisovatel a moderátor Roman Vaněk se k jídlu dostal přes studium umělecké školy, fotožurnalistiku a podnikání s brazilským vínem. „Gastronomie je exaktní, spočítatelná věda, která nemá náhody,“ říká.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zelňačku z uzených žebírek od šéfkuchaře Jana Prchlíka ochutnal fotograf Robert Vano
Pochoutky na talíři
-
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Jaké je nejlepší víno? To, co vám chutná, říká degustátor, který ochutnal i ta nejpodivnější
Host do domu
-
Roman Vaněk - šéf Pražského kulinářského institutu
Tandem
-
Dobrá fotka je taková, co zanechá něco v hlavě, emocionální otisk, říká fotograf Karel Cudlín
Hovory
-
Učitel technologie přípravy pokrmů o zeleninové kuchyni
Host Dopoledního expresu